Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Της χούντας τα καμώματα(Β' ΜΕΡΟΣ)

Μιας και αναλύσαμε τα ψέματα των επιστημόνων-ιστορικών όσον αφορά τους τίτλους επί χούντας θα προχωρήσουμε σε κάποια γεγονότα που αποκρύπτουν αλλά και σε άλλα τα οποία αλλοιώνουν σκοπίμως.

My name is Mpompek,Stefan Mpompek
Το πραξικόπημα των συνταγματαρχών έγινε στις 21 Απριλίου 1967 και η.....φιλοπαναθηναική χούντα πιάνει αμέσως δουλειά.Απέλασε τον προπονητή του Παναθηναϊκού Στέφαν Μπόμπεκ καθώς υπήρχαν λέει υποψίες ότι ήταν κατάσκοπος(!!!!!!).
"Καθημερινή 18/8/1966": το Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως εξετάζει το ενδεχόμενο "πολιτικής δραστηριότητος προς ιδεολογικόν προσηλυτισμόν του Μπόμπεκ, με το ερώτημα της απελάσεως".
31/7/1967: η ΓΓΑ που προήλθε από το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967, ανακοινώνει ότι δεν προτίθεται να προβεί σε ανανέωση του συμβολαίου του Μπόμπεκ μετά την 31η Ιουλίου... Και σαν να μην έφτανε αυτό 2 χρόνια αργότερα τον προσλαμβάνει ο Ολυμπιακός(!!!!!!!).Πώς είπατε;;;;;Ας μας το εξηγήσουν αυτό οι επιστήμονες-ιστορικοί του λιμανιού.Πως γίνεται να εκδιώκεται ως κατάσκοπος και μετά από 2 χρόνια να πηγαίνει στο λιμάνι;;;;;Έπαψε να είναι κατάσκοπος;;;;;Αποσύρθηκε ή του έφαγε τη θέση ο......Σον Κόνερι;;;;;;

Βέβαια μερικοί από αυτούς λένε ότι αυτό βόλευε τον Παναθηναϊκό καθώς ήθελε να τον διώξει και δεν ήθελε να δημιουργήσει αντιδράσεις(!!!!!!).Στον Παναθηναϊκό είχαν δημιουργηθεί 2 στρατόπεδα και οι μισοί ήθελαν την παραμονή του και οι άλλοι μισοί όχι και οι επιστήμονες-ιστορικοί λένε ότι αυτοί που δεν τον ήθελαν σκαρφίστηκαν με τη βοήθεια της χούντας τη δικαιολογία της κατασκοπίας για να μην ξεσηκωθεί ο κόσμος(!!!!!).Ε ας μας εξηγήσουν τότε γιατί την άλλη χρονιά του κάναμε πρόταση να γυρίσει αλλά αρνήθηκε γιατί είχε συμβόλαιο με την Παρτιζάν;;;;;;
Ο.....πράκτωρ 0013

Οι πανηγυρισμοί των....αντιστασιακών


Η νύχτα που έφυγε ο Μπούκοβι
Άλλο ένα παραμύθι των επιστημόνων-ιστορικών είναι ότι η χούντα έδιωξε τον Μπούκοβι επειδή ήταν κομμουνιστής ωστόσο ο ίδιος σε συνέντευξή του το διέψευσε.
Στο sportime (Κυριακή 27 Μαρτίου 2005), αναδημοσιεύεται η συνέντευξη που έδωσε ο Μπούκοβι (70 ετών τότε) στον Θόδωρο Σγουρδαίο το 1976 δέκα χρόνια μετά την φυγή του από την Ελλάδα. Η συνέντευξη αυτή δημοσιεύτηκε αρχικά στα ΝΕΑ της εποχής εκείνης.
Ερώτηση: Υπήρχαν παράγοντες που δεν σας συγχώρεσαν ότι πήρατε το πρωτάθλημα χωρίς αυτούς...
Απάντηση Μπούκοβι: "Παντού υπάρχουν κακοί παράγοντες. Οι περισσότεροι κολλούν σαν βδέλλες πάνω μας στις επιτυχίες. Στις αποτυχίες μένουμε μόνοι, όπως εκείνο το βράδυ στο σταθμό Λαρίσης"
Ερώτηση: Οι χαρακτήρες των παικτών μας;
Απάντηση Μπούκοβι: "Καλοί των περισσοτέρων. Τους υπόλοιπους πρέπει να τους προσέχεις. Αυτό, δυστυχώς, κατάλαβα στο τέλος, όταν τους ρωτούσα και δεν σήκωναν τα μάτια"
Ερώτηση: Οφείλω να πω ότι ο Γιώργος Σιδέρης ήταν ο μόνος που είχε την ειλικρίνεια και το θάρρος να πει στους δημοσιογράφους: "Τι φταίει ο Γέρος; Τον έφαγαν..."
Απάντηση Μπούκοβι: "Το ακούω για πρώτη φορά αυτό και τον ευχαριστώ. Ήταν ένας τίμιος παίκτης..."

Όσο για τα γεγονότα: Τον Δεκέμβριο του 1967 ο Ολυμπιακός αντικατέστησε τον Μπούκοβι. Εκείνη την χρονιά (1967-68) ο Ολυμπιακός άρχισε το πρωτάθλημα με 5 σερί νίκες, και μετά έκανε 4 σερί ήττες και μία ισοπαλία. Μάλιστα, είχε χάσει 1-4 από την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη και 3-1 από τον Βύζαντα στα Μέγαρα. Γι αυτό τον λόγο, ο Μπούκοβι κάνει λόγο για πόλεμο παραγόντων του Ολυμπιακού εναντίον του, και για το ότι κάποιοι παίκτες του δεν "σήκωναν" τα μάτια τους να τον κοιτάξουν. Ποιός κομμουνισμός και ποιές χούντες; Η συνέντευξη είναι ξεκάθαρη. Ο Μπούκοβι κατηγορεί ευθέως παράγοντες του Ολυμπιακού, ότι δηλαδή αυτοί τον έδιωξαν. Και ο δημοσιoγράφος Σγουρδαίος παραθέτει και την γνώμη του Γ.Σιδέρη που λέει ότι τον "Γέρο" (Μπούκοβι) τον έφαγαν...
Καταλάβατε την λογική των επιστημόνων;;;;;;Όταν έδιωξαν τον Μπόμπεκ με ανακοίνωση για κατασκοπία και μετά πήγε σε αυτούς όλα καλά.Αλλά όταν έφυγε ο Μπούκοβι λίγους μήνες μετά που μίλησε 10 χρόνια μετά,δηλαδή όταν είχε φύγει η χούντα άρα δεν φοβόταν τυχόν αποκαλύψεις,για παράγοντες του Ολυμπιακού που τον εγκατέλειψαν στα δύσκολα και μετά από κάποια πολύ κακά συνεχόμενα αποτελέσματα έφταιγε η χούντα που τον έδιωξε ως κομμουνιστή.Ας μας δείξουν λοιπόν αυτά τα στοιχεία που δείχνουν ότι τον έδιωξε η χούντα επειδή ήταν κομμουνιστής.
Μάλιστα ο Μπούκοβι μετά την φυγή του από τον Ολυμπιακό αποσύρθηκε από την προπονητική και αποφάσισε να γράψει την αυτοβιογραφία του.Εγω πάντως πιστεύω πως η χούντα τον ανάγκασε να αποσυρθεί για να μην αναλάβει άλλη ομάδα στην Ευρώπη και να πάμε ανενόχλητοι στον τελικό του Webley 4 χρόνια μετά...........
Ο Ασλανίδης διαβεβαιώνει πως ο Μπούκοβι θα παραμείνει ως το 1969

Οι Ολυμπιακοί στέλνουν ευχαριστήρια επιστολή στον Ασλανίδη λόγω Μπούκοβι

Ο κομμουνιστής με το χρυσό παπούτσι
Άλλο ένα παραμύθι των αντιστασιακών είναι ότι η χούντα έδιωξε τον Σιδέρη ως κομμουνιστή αναγκάζοντας τον να πάρει μεταγραφή στο Βέλγιο ξεχνώντας βέβαια ότι επέστρεψε πάλι επί χούντας το 1972.Επίσης ο Παναθηναϊκός είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον παίκτη όταν επέστρεψε στην Ελλάδα με τον Ασλανίδη να ασκεί βέτο για μεταγραφή του σε ομάδα Α' Εθνικής πλην Ολυμπιακού.Επίσης κάποια γεγονότα δείχνουν ότι κάθε άλλο παρά κακές ήταν οι σχέσεις του Σιδέρη με το καθεστώς το οποίο παρέστη στα εγκαίνια του μαγαζιού του ενώ ο ίδιος δήλωσε πως αν έπαιρνε το "χρυσό παπούτσι" θα καλούσε τον Παπαδόπουλο να το παραλάβει εκ μέρους της Ελλάδας(!!!!!!!).
Η δήλωση του Σιδέρη για το χρυσό παπούτσι
Η ομιλία του Σιδέρη

Ο Σιδέρης επιστρέφει μόνο στον...Ολυμπιακό
Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και η αντίδραση Ασλανίδη

Το κύπελλο στο κέρμα(1969) 
Άλλο ένα παραμύθι των αντιστασιακών του λιμανιού αφορά τον τελικό κυπέλλου του 1969 ανάμεσα στους 2 αιωνίους.Το ματς έληξε ισόπαλο 1-1 και μιας και τότε δεν υπήρχαν πέναλτι ο κυπελλούχος προέκυψε από κλήρωση με το στρίψιμο νομίσματος.Oι επιστήμονες-ιστορικοί λένε ότι αυτό ήταν ανακάλυψη του Ασλανίδη.Ας μας ενημερώσουν τότε αν η ΟΥΕΦΑ τον είχε καλέσει να στρίψει το κέρμα στο EURO 1968 που η Ιταλία προκρίθηκε με στρίψιμο νομίσματος μετά το 0-0 με Ρωσία και στο ματς Κολωνία-Λίβερπουλ τη σεζόν 1964-1965 που η αγγλική ομάδα προκρίθηκε με τον ίδιο τρόπο μετά τα μεταξύ τους ισόπαλα ματς.Αυτό που διαδίδουν ψευδώς οι επιστήμονες-ιστορικοί του λιμανιού είναι ότι το στρίψιμο του κέρματος ανέλαβε ο γ.γ.α. Ασλανίδης και πως μόνο αυτός είδε το αποτέλεσμα λέγοντας "Παναθηναϊκός".
Όμως τα γεγονότα μόνο έτσι δε συνέβησαν.Το στρίψιμο του κέρματος ανέλαβε ο αναπληρωτής γ.γ.α. Βλαδίμηρος παρουσία του διαιτητή Μίχα και των αρχηγών των 2 ομάδων.Μάλιστα ο Σιδέρης δήλωσε χαρακτηριστικά ότι η τύχη τους στέρησε το κύπελλο.

Οι δηλώσεις Σιδέρη για την κλήρωση 

Η κλήρωση από τον αναπληρωτή γ.γ.α. Βλαδίμηρο
Eπίσης για το συγκεκριμένο ματς μάθαμε από τους επιστήμονες-ιστορικούς ότι ο παίκτης του Ολυμπιακού Μπότινος αποβλήθηκε επειδή έβρισε τον συμπαίκτη του.Αλλά όπως θα δούμε από δήλωση παράγοντα του Ολυμπιακού αλλά και από το ρεπορτάζ για το φύλλο αγώνα αποβλήθηκε επειδή έβρισε τον επόπτη.Δε βαριέσαι μωρέ μικρό το ψέμα.....




Aναλυτικά οι δηλώσεις του Π.Ηλιόπουλου στελέχους του Ολυμπιακού για την εξύβριση του επόπτη από τον Μπότινο που γράφτηκε στο φύλλο αγώνα:
"Θα ζητήσω από το διοικητικό συμβούλιο να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο Μπότινος".

Και μιας και μιλήσαμε για κληρώσεις ένα περιστατικό που αφορά το πόλο και για το οποίο κάποιοι κάνουν πως δεν έγινε.Το 1969 Ολυμπιακός και Εθνικός αναδείχθηκαν συμπρωταθλητές με απόφαση του Ασλανίδη καθώς ο Ολυμπιακός αποφάσισε να μην συμμετέχει στον αγώνα με τον Εθνικό λόγω του θανάτου του προέδρου του Μπουζάνη κατακτώντας τον 1ο του τίτλο μετά το 1952 δηλαδή μετά από 17 χρόνια ενώ μετά από κλήρωση έτυχε να εκπροσωπήσει αυτός την Ελλάδα στο κύπελλο πρωταθλητριών(!!!!!!).......
Οι συμπρωταθλητές και η....κλήρωση
Eπίσης όπως θα δούμε δεν ήταν η πρώτη φορά που σε ελληνικό αγώνα ο νικητής βγήκε με κλήρωση στο κέρμα.
Aθλητική Ηχώ 01/04/1952
"Η ΑΕΚ ΠΡΟΕΚΡΙΘΗ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΚΛΕΙΣΘΗ Ο ΠΑΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΣ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙΣΗΣ ΧΘΕΣ ΚΛΗΡΩΣΕΩΣ"

Αθλητική Ηχώ 11/05/1964
ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΣΧΑ,ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-2
'' ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟΝ ΑΠΕΝΕΜΗΘΗ,ΔΙΑ ΚΛΗΡΟΥ,ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΝ''

Τί έγινε ρε παιδιά;;;;Γίνονταν και πριν το 1967 κληρώσεις για νικητές αγώνων στην Ελλάδα;;;;
Και εγώ που νόμιζα ότι ήταν ανακάλυψη του Ασλανίδη μπας και πάρουμε κανά κύπελλο........


Η φιέστα με το ψεύτικο κύπελλο
Επίσης να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε ένα αξιοσημείωτο γεγονός.Στο τέλος της σεζόν αυτής ο Παναθηναϊκός στέφθηκε και τυπικά πρωταθλητής στο ματς με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη με πολλούς φίλους του Παναθηναϊκού να πηγαίνουν για να δουν την απονομή της κούπας.Όμως αντί να γίνει απονομή σε μας έγινε στον....Ολυμπιακό που του απονεμήθηκε ένα τρόπαιο αγνώστου προελεύσεως με τους παίκτες του να κάνουν το γύρο του...θριάμβου(!!!!!!).....
Ο γύρος του...θριάμβου με το άγνωστο κύπελλο
Η επέτειος και τα δωράκια
21 Απριλίου 1967.Η επέτειος της "επανάστασης" για τους χουντικούς με τον Ολυμπιακό να διοργανώνει μια λαμπρή γιορτή ένεκα της επετείου με τη συμμετοχή Παττακού,Ασλανίδη και σια από την οποία φυσικά δε θα μπορούσαν να λείψουν τα δωράκια.Ο Παττακός δίνει ως δώρο στον Ολυμπιακό 1.000.000 δραχμές και επικρατεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.Είδατε τι ωραία που περνάνε οι αντιστασιακοί;Ούτε βασανισμοί,ούτε εξορείες.Λέτε να είχε....δίκιο τελικά η Δέσποινα;.......
Φυσικά η δικαιολογία των επιστημόνων-ιστορικών είναι ότι η δωρεά έγινε για ξεκάρφωμα στα 6,5 εκ. δραχμές χρέη που χάρισε η κυβέρνηση στον Παναθηναϊκό λόγω του Webley.Μόνο που μπέρδεψαν λίγο τις ημερομηνίες.Η δωρέα στους....αντιστασιακούς έγινε το 1968 ένα χρόνο μετά την επιβολή της χούντας ενώ ο Παναθηναϊκός πήγε στο Webley το 1971 3 χρόνια μετά δηλαδή.Τώρα πως γίνεται η δωρεά να έγινε για ξεκάρφωμα στα χρέη που μας χαρίστηκαν 3 χρόνια μετά μόνο οι...αντιστασιακοί του λιμανιού μπορούν να το εξηγήσουν........
Η επέτειος και τα δωράκια

Από εδώ κρατήστε το όνομα του γραμματέα Μπαρμπή


Ο Μπαρμπής η ΠΕΦΟ η βράβευση και οι τριφυλλοφόροι
Όπως είδατε και πιο πάνω στην επέτειο της "επανάστασης" μετά τον πρόεδρο Μπουζάκη μίλησε ο γραμματέας του συλλόγου Μπαρμπής.Είναι αυτός που έβγαινε στο TV Magic και μιλούσε για τριφυλλοφόρους για χουντικούς για Webley κτλ.Αλλά προφανώς θα έχει Αλτσχάιμερ καθώς μάλλον ξέχασε την τιμητική πλακέτα που έδωσε στον Ασλανίδη εκ μέρους της ΠΕΦΟ(Πανελλήνια Ένωση Φίλων Ολυμπιακού).Μάλιστα οι επιστήμονες-ιστορικοί του λιμανιού λένε ότι επειδή ο Μπαρμπής ήταν χουντικός δεν σημαίνει ότι ήταν και η ομάδα.Μόνο που ξεχνάνε να αναφέρουν ότι ο Μπαρμπής δεν έδωσε την πλακέτα μόνος του αλλά εκ μέρους των φίλων του Ολυμπιακού όντας γραμματέας του συλλόγου.Φαντάζεστε τι θα έλεγαν αν την πλακέτα έδινε ο τότε γραμματέας του Παναθηναϊκού Π.Γιαννακόπουλος εκ μέρους της Θύρας 13............

Ο Μπαρμπής εκ μέρους της ΠΕΦΟ τιμά τον Ασλανίδη
Όμως ο Μπαρμπής δε σταματά εδώ.Αποτελεί τον κεντρικό ομιλητή της συγκέντρωσης που διοργάνωσε ο Ολυμπιακός για να ενημερώσει τα μέλη του για το νέο Σύνταγμα της χούντας(!!!!!!!!)....


Η εκδήλωση των......αντιστασιακών για το νέο Σύνταγμα
ΥΓ:Επειδή οι επιστήμονες-ιστορικοί στην προσπάθειά τους να κάνουν το άσπρο μαύρο αναφέρονται και στον Κίτσιο συνταγματάρχη επί χούντας και πρόεδρό μας για 6 χρόνια,λες και οι άλλες ομάδες δεν είχαν διορισμένους χουντικούς από το καθεστώς,ας ρίξουν μια ματιά στα παρακάτω λινκς να δουν ποιος ήταν ο εμπνευστής του σήματος της χούντας,του φοίνικα με το στρατιώτη.Μήπως ο επί χούντας δήμαρχος Πειραιά και για ένα χρόνο πρόεδρός τους Σκυλίτσης;
http://enstaseis.blogspot.com/2007/04/blog-post.html)
Φαντάζεστε το σήμα να είχε δημιουργήσει κάποιος πρόεδρος του Παναθηναϊκού;;;;;;Πιστεύετε ότι οι επιστήμονες-ιστορικοί θα το άφηναν έτσι;;;;;Αλλά τώρα κάνουν πως δεν ξέρουν.......

4 σχόλια:

  1. Για τον Μπούκοβι γράφει αναλυτικά πως έφυγε ένα βιβλίο νομίζω λέγεται:ΜΠΟΥΚΟΒΙ:ΠΩΣ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ του Σγουρδαίου νομίζω αριστερού και γαύρου.Ακόμη και αυτό το αμφισβητούν οι αθεόφοβοι.Υ.Γ:Συνονοματε Νίκο συνέχισε να τους γαμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. yparxei k ena allo p egrapse enas gayros syggrafeas k skhno8eths nomizw ena apospasma t opoiou parati8etai s diafora blogs k leei apla oti phgan polloi n tn apoxairethsoun k dn 8elan n fygei dn anaferei kati allo.....
    k stn synenteyksh einai kseka8aro oti leei g paragontes p dn tn sthriksan st dyskola k g paiktes p t gyrisan tn plath plhn t siderh k kapoiwn allwn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νίκο, αυτο που εχεις κανει ειναι απλα ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ...
    Εισαι απιστευτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να σαι καλα φιλε και συ εχεις κανει καλη δουλεια στο μπλογκ σου.....
    Και εχω ακομα πολλα να βαλω......

    ΑπάντησηΔιαγραφή