Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Οι γούνες των Ουκρανών η απόδειξη και η...πλεκτάνη

Αν ακούσει κανείς τους επιστήμονες-ιστορικούς του λιμανιού να αναφέρονται στην ιστορία με τις γούνες θα νομίζει κανείς ότι ο Παναθηναϊκός δωροδόκησε το διαιτητή στο ματς με τη Δυναμό Κιέβου καθώς λένε ένα σωρό ψέματα για τη συγκεκριμένη ιστορία μέχρι ότι βάλαμε εμείς το διαιτητή να καταγγείλει δωροδοκία για να αποκλειστεί η Δυναμό.
Παρακάτω παρατίθεται ρεπορτάζ της εποχής που αναφέρεται στην επιστολή της ΟΥΕΦΑ προς την ΕΠΟ την οποία ενημέρωσε για την αποδεδειγμένη δωροδοκία της Δυναμό και στην οποία περιγράφει αναλυτικά τα γεγονότα.



Εφημερίδα Μακεδονία Θεσσαλονίκης 22 Σεπτεμβρίου 1995

Το παρασκήνιο της απόπειρας δωροδοκίας της Δυναμό Κιέβου
Ολόκληρο το παρασκήνιο της αποδεδειγμένης πλέον δωροδοκίας της Δυναμό Κιέβου, προς τον Ισπανό διαιτητή της συνάντησης με τον Παναθηναϊκό, Αντονιο Λόπεζ Νιέτο, έστειλε με έγγραφό της προς την ΕΠΟ, η ΟΥΕΦΑ.
Η Πειθαρχική Επιτροπή της, στηριζόμενη σε αυτά τα γεγονότα, αποφάσισε τον τριετή αποκλεισμό της Δυναμό και τον ισόβιο αποκλεισμό των Μπάμπιτσουκ και Σούρκις από κάθε δραστηριότητα.
Το ιστορικό της απόπειρας, όπως το ανέφερε σε ανακοίνωσή της η ΟΥΕΦΑ, είναι το εξής:
"Την προηγουμένη του αγώνα, τον διαιτητή και τους επόπτες υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο ο μάνατζερ της Δυναμό Κιέβου κ. Αλεξάντερ Μπάκσι.
Στη συνέχεια, αντί να πάνε κατευθείαν στο ξενοδοχείο, πήγαν σ' ένα κατάστημα με είδη δώρων, όπου οι διαιτητές αγόρασαν κάποια αναμνηστικά. Επειτα πήγαν σε κάποιο χώρο, άμεσα συνδεδεμένο με το σύλλογο της Δυναμό, όπου τους έγινε επίδειξη με γούνες και ύστερα μεταφέρθηκαν στο ξενοδοχείο.
Ενώ ο διαιτητής βρισκόταν στο δωμάτιό του, άκουσε ένα κτύπημα στην πόρτα. Ανοιξε και ένας άγνωστος άνδρες του άφησε δύο τσάντες.
Περίπου στις 19.00, οι διαιτητές πήγαν για δείπνο με τη συνοδεία των Βασίλι Μπάμπιτσουκ, αντιπροέδρου της επιτροπής διεθνών σχέσεων της ουκρανικής ομοσπονδίας και γεν. γραμματέα της Δυναμό, Ιγκόρ Σούρκις, μέλος του συμβουλίου της Δυναμό, Εβγκένι Πασούτιν, αντιπροέδρου της Δυναμό, Αλεξάντερ Μπάκσι, μάνατζερ της Δυναμό και Ελένα Νεσάεβα, διερμηνέως.
Πριν το δείπνο, ο διαιτητής ζήτησε να επικοινωνήσει με τους εκπροσώπους της ΟΥΕΦΑ και του είπαν ότι θα συναντηθούν αργότερα στο επίσημο δείπνο.
Οι διαιτητές μεταφέρθηκαν σ' ένα εστιατόριο στο δάσος, όπου δείπνησαν. Μετά το δείπνο, ο κ. Λόπεθ - Νιέτο, μαζί με τον δεύτερο επόπτη κ. Τσιρίνο, παρέμειναν στο τραπέζι, ενώ ο αναπληρωματικός διαιτητής κ. Πράδος και ο πρώτος επόπτης κ. Γκιράλντεθ, πήγαν σε διπλανό δωμάτιο για να παίξουν μπιλιάρδο.
Ο κ. Μπάμπιτσουκ πλησίασε το τραπέζι και γνωστοποίησε στον διαιτητή, ότι ο κ. Ιγκόρ Σουρκις ήθελε να μιλήσει μαζί του σ' ενα άλλο δωμάτιο. Ο κ. Λόπεθ Νιέτο πήγε στο δωμάτιο, όπου ο κ. Σούρκις του έδειξε ένα κομμάτι χαρτί με την ακόλουθη φράση στα ισπανικά:
"ANTONIO - VICTORIA - DYNAMO - 300.000 USD PARA USTED" ("Αντόνιο - νίκη - Δυναμό - 30.000 δολ. για σας")
Αναστατωμένος από την κίνηση αυτή, ο διαιτητής προσπάθησε να πάρει το χαρτί, όμως ο κ. Ιγκόρ Σούρκις το τράβηξε. Ο κ. Λόπεθ - Νιέτο, δήλωσε στους παράγοντες του συλλόγου, ότι επρόκειτο να ενημέρωσει τους εκπροσώπους της ΟΥΕΦΑ και ζήτησε να επιστρέψει αμέσως στο ξενοδοχείο. Οι παράγοντες της Δυναμό, επανειλημμένα ζήτησαν συγνώμη από τον κ. Λόπεθ - Νιέτο.
Στο ξενοδοχείο ο κ. Λόπεθ - Νιέτο ενημέρωσε τον εκπρόσωπο της ΟΥΕΦΑ κ. Φάνλερ και τον παρατηρητή διαιτησίας κ. Μπόσκοβιτς για το περιστατικό, παρουσία των δύο εποπτών και του αναπληρωματικού διαιτητή.
Την ημέρα του αγώνα οι διαιτητές, παρουσία των εκπροσώπων της ΟΥΕΦΑ, τράβηξαν κάποιες φωτογραφίες από τις γούνες που αναφέρθηκαν πιο πάνω και στη συνέχεια ο κ. Φάνλερ επέστρεψε τις δύο τσάντες με τις γούνες στον κ. Μπάμπιτσουκ."
ΑΡΝΕΙΤΑΙ Η ΔΥΝΑΜΟ
Η Δυναμό Κιέβου αρνείται κατηγορηματικά ότι αποπειράθηκε να δωροδοκήσει τον διαιτητή.
Ενα από τους δύο παράγοντες του Ουκρανικού συλλόγου που τιμωρήθηκαν, ο Ιγκόρ Σούρκις, αδελφός του προέδρου της Δυναμό Γκριγκόρι, τόνισε:
"Ολα είναι ψέματα. Πρόκειται για συνωμοσία. Θα υποβάλουμε έφεση, αν και γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι η ΟΥΕΦΑ, δεν πρόκειται να αλλάξει την απόφασή της".
Στο μεταξύ, ο εκπρόσωπος της Δυναμό, Αλέξι Σεμενένκο, αναφερόμενος στην υπόθεση, δήλωσε: "Δεν έχει υπάρξει ανάλογη περίπτωση στο παρελθόν, πρόκειται για προβοκάτσια. Δεν είμαστε σε θέση να δούμε, ποιός και γιατί, κρύβεται πίσω από όλα αυτά. Τίποτε απ' όσα είπε ο διαιτητής δεν ισχύει. Υποβάλαμε ήδη έφεση και περιμένουμε το αποτέλεσμα, αλλά είναι πολύ δύσκολο να αποδείξουμε την αθωότητά μας. Ολοι στον σύλλογο βρίσκονται σε πολύ άσχημη κατάσταση.
Οι παράγοντες της Δυναμό ισχυρίζονται ότι ο διαιτητής ζήτησε τις γούνες, αλλά περίμενε ότι θα του τις κάνουν δώρο. Οταν είδε το λογαριασμό των 30.000 δολαρίων, τον οποίο δεν μπορούσε να πληρώσει, επέστρεψε τις γούνες και "σκαρφίστηκε" τη δωροδοκία.
"Είναι ένα μεγάλο πλήγμα για την αξιοπρέπεια της χώρας μας, αλλά περισσότερο απ' όλους στενοχωρήθηκαν οι οπαδοί της ομάδας", δήλωσε ο Ανατόλι Ντεμοσένκο, σύμβουλος για θέματα αθλητισμού του προέδρου της Ουκρανίας, Λεοντιν Κούτσμα, ο οποίος είναι φανατικός φίλαθλος της Δυναμό.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Δυναμό Κιέβου εμπλέκεται σε ποδοσφαιρικό σκάνδαλο. Η περσινή κυπελλούχος Ουκρανίας, Σαχτιόρ Ντόνετσκ, απείλησε τους διοργανωτές του φετινού πρωταθλήματος με αποχή, επειδή όπως υποστήριξαν οι υπεύθυνοι της ομάδας, οι διαιτητές βοήθησαν τη Δυναμό να πάρει τον τίτλο πέρυσι.
Πριν δύο χρόνια, η Δυναμό Τιφλίδας αποβλήθηκε από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, για απόπειρα δωροδοκίας του διαιτητή στον αγώνα της με τη Λίνφιλντ.
Η Δυναμό φέρεται για δεύτερη φορά αναμεμειγμένη σε ένα ποδοσφαιρικό σκάνδαλο. Στις αρχές της περιόδου 1993-94, ο τότε πρόεδρος του Ουκρανικού Συλλόγου Βίκτορ Μπεζβέρκι είχε παραιτηθεί, μετά από καταγγελίες ότι είχε υπεξαιρέσει μεγάλα χρηματικά ποσά από τις μεταγραφές ποδοσφαιριστών σε Ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Επίσης οι επιστήμονες-ιστορικοί του λιμανιού λένε ότι η Δυναμό αθωώθηκε καθώς τελικά της επετράπει να συμμετέχει την επόμενη σεζόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ξεχνώντας βέβαια ότι υπάρχει και η έφεση που μπορεί να μειώσει την ποινή....
Ακόμη αναφέρονται και στην αναίρεση του ισοβείου αποκλεισμού από το ποδόσφαιρο κάποιων παραγόντων της Δυναμό ανάμεσα τους και τον Σούρκις που αργότερα μπήκε στην ουκρανική ομοσπονδία και μετά στο συμβούλιο της FIFA(!!!!!!)......
(http://www.fifa.com/aboutfifa/federation/bodies/committee=1918679.html)
Και το καλύτερο είναι ότι την επόμενη χρονιά έγιναν εκλογές στην UEFA όπου ψήφισαν εκπρόσωποι των ομοσπονδιών για τα μέλη της(!!!!!!!!).......
Βρε κάτι συμπτώσεις.....
Βέβαια οι επιστήμονες-ιστορικοί του λιμανιού λένε ότι η είσοδος του Σούκρις στην ουκρανική ομοσπονδία ήταν σαν συγγνώμη της UEFΑ προς το πρόσωπό του........Πάρ'το τ'αυγό και κούρεφ'το δηλαδή.......


Οι επιστήμονες-ιστορικοί στην προσπάθεια τους να βρουν κάποια εύνοιά μας στην υπόθεση λένε ότι "παρόλο που χάσατε από την Άαλμποργκ εκτός όπως και από τη Δυναμό δεν είναι το ίδιο να παίζεις εντός με την αδύναμη Άαλμποργκ με το να παίζεις με την Δυναμό"
Σωστά μέχρι εδώ αλλα να φανταστώ ότι το ίδιο ισχύει και για τις άλλες ομάδες του ομίλου,Πόρτο και Ναντ.......
Ας δούμε όμως και τα αποτελέσματα του ομίλου για αν δούμε κατά πόσο ευνοήθηκε ο Παναθηναϊκός σε σχέση με τις άλλες.......αδικημένες ομάδες του ομίλου.

1η αγωνιστική:
Nαντ-Πόρτο 0-0
Άαλμποργκ-Παναθηναϊκός 2-1(εξ αναβολής)

2η αγωνιστική:
Παναθηναϊκός-Ναντ 3-1
Πόρτο-Άαλμποργκ 2-0

3η αγωνιστική:
Πόρτο-Παναθηναϊκός 0-1
Ναντ-Άαλμποργκ 3-1

4η αγωνιστική:
Παναθηναϊκός-Πόρτο 0-0
Άαλμποργκ-Ναντ 0-2

5η αγωνιστική:
Πόρτο-Ναντ 2-2
Παναθηναϊκός-Άαλμποργκ 2-0

6η αγωνιστική:
Ναντ-Παναθηναϊκός 0-0
Άαλμποργκ-Πόρτο 2-2

Βαθμολογία ομίλου     
Ομάδα
Βαθμοί
Ν-Ι-Η
Γκολ
1.Παναθηναϊκός
11
3-2-1
7-3
2.Ναντ
9
2-3-1
8-6
3.Πόρτο
7
1-4-1
6-5
4.Άαλμποργκ
4
1-1-4
5-12













Όπως μπορείτε να δείτε ο Παναθηναϊκός όχι μόνο δεν ευνοήθηκε αλλά ευνοήθηκαν οι άλλοι αντίπαλοι του,με τη Ναντ μάλιστα να φτάνει και αυτή μέχρι τα ημιτελικά,καθώς συνέβησαν τα εξής αξιοσημείωτα:
1)Ο Παναθηναϊκός έκανε τη μοναδική του ήττα από την Άαλμποργκ
2)Η Άαλμποργκ έκανε τη μοναδική της νίκη επί του Παναθηναϊκού
3)Η Πόρτο έκανε τη μοναδική της νίκη επί της Άαλμποργκ
4)Η Ναντ έκανε τις 2 μοναδικές της νίκες επί της Άαλμποργκ
5)Ο Παναθηναϊκός με Ναντ και Πόρτο είχε απολογισμό 8 βαθμούς,2 νίκες και 2 ισοπαλίες,με γκολ 4-1 και το μοναδικό γκολ ήταν αυτό της Ναντ στο 3-1 του ΟΑΚΑ στις καθυστερήσεις

Eπίσης ας δούμε την πορεία της Δυναμό Κιέβου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μερικά χρόνια πριν και μερικά μετά από τη σεζόν 1995-1996 που συναντηθήκαμε καθώς οι επιστήμονες-ιστορικοί την χαρακτήριζαν ως φόβητρο.
1991-1992:Συμμετέχει στο νεοσύσαστο Τσάμπιονς Λιγκ και αφού αποκλείει τις Ελσίνκι,Μπρόντμπι συμμετέχει στην προημιτελική φάση ομίλων και τερματίζει τελευταία με 4 βαθμούς,όπως και ο Παναθηναϊκός εκείνη τη σεζόν.
1992-1993:Συμμετέχει στο Ουέφα και αφού αποκλείσει στον α΄ προκριματικό γύρο τη Ραπίντ Βιέννης αποκλείεται από την Άντερλεχτ με δύο βαριές ήττες 4-2 και 3-0.
1993-1994:Συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ και αποκλείεται στα προκριματικά από την Μπαρτσελόνα.
1994-1995:Συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ αποκλείει στα προκριματικά την Σίλκεμποργκ και στον όμιλο τερματίζει τελευταία με 2 βαθμούς.
1996-1997:Συμμετέχει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και αποκλείεται από τη Ραπίντ Βιέννης με 2 ήττες 2-0 και 4-2.
1997-1998:Συμμετέχει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και αποκλείει τις Μπάρι Τάουν και Μπρόντμπι.Τερματίζει 1η στον όμιλό της και αποκλείεται από τη Γιουβέντους.
1998-1999:Συμμετέχει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και αποκλείει την Μπάρι Τάουν(ξανά) και την Σπάρτα Πράγας στην παράταση.Συμμετέχει στον ίδιο όμιλο με τον Παναθηναϊκό με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από μία νίκη στην έδρα τους με 2-1.Η Ντιναμό τερματίζει 1η στον όμιλο και στην συνέχεια αποκλείει την Ρεάλ Μαδρίτης για να αποκλειστεί στα ημιτελικά από την Μπάγερν.
1999-2000:Συμμετέχει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και αποκλείει τη Ζαλγκίρις Βίλνιους και την Άαλμποργκ.Τερματίζει 2η στην α΄ φάση ομίλων και 3η και στην β΄ φάση ομίλων.

Όπως βλέπουμε μέχρι τη χρονιά 1995-1996 η Ντιναμό δεν είχε παρουσιάσει κάτι εξαιρετικό πλην της πρόκρισης στην προημιτελική φάση ομίλων το 1991-1992 όπως και ο Παναθηναϊκός.Οι επιτυχίες της στην Ευρώπη ξεκίνησαν 2 χρόνια μετά  όπου είχε 3 πολύ καλές χρονιές το 1997-1998,1998-1999,1999-2000.

Eπίσης οι επιστήμονες-ιστορικοί λένε ότι φοβόμασταν την ομάδα του Ρεμπρόφ και του Σεβτσένκο.Σύμφωνοι μεγάλοι παίκτες και οι δύο μόνο που μέχρι τότε δεν είχαν δείξει κάτι το εξαιρετικό όπως θα δούμε.
Ο Σεβτσένκο ανέβηκε στην πρώτη ομάδα της Ντιναμό την προηγούμενη χρονιά(1994-1995) πετυχαίνοντας 3 γκολ σε 26 ματς.Την επόμενη 19 και την μεθεπόμενη 6.Η εκτόξευσή του ξεκίνησε τη σεζόν 1997-1998 που πέτυχε 33 γκολ όπως και την επόμενη και έτσι πήρε μεταγραφή στη Μίλαν.
Ο Ρεμπρόφ πήγε στη Ντιναμό από τη Σαχτάρ τη σεζόν 1992-1993 και πέτυχε 7 γκολ.Τις επόμενες χρονιές πέτυχε 3,10 και 10 γκολ αντίστοιχα.Η εκτόξευσή του ξεκίνησε τη σεζόν 1996-1997 πετυχένοντας 20 γκολ και τις επόμενες 37,22 και 30 αντίστοιχα πέρνοντας μεταγραφή στη Τότεναμ.
Αναλυτικά:
Σεφτσένκο(Συμμετοχές-Γκολ):
1994-1995:23-3
1995-1996:38-19
1996-1997:20-6
1997-1998:41-33
1998-1999:41-33

Ρεμπρόφ(Συμμετοχές-Γκολ):
1990-1991:10-3
1991-1992:25-11
1992-1993:31-7
1993-1994:13-3
1994-1995:37-10
1995-1996:38-10
1996-1997:35-20
1997-1998:48-37
1998-1999:41-22
1999-2000:40-30

Φυσικά από όλα τα παραπάνω προκύπτει το συμπέρασμα "πάλι καλά που πήρε τη θέση της Δυναμό η Άαλμποργκ και την κερδίσαμε αλλιώς δεν είχαμε ελπίδες να περάσουμε με τις άλλες ομάδες που ήταν κλάσεις ανώτερες"...................

ΥΓ 1:Ως επίλογο θα αντιστρέψω λίγο την ιστορία για να δούμε τι θα έλεγαν οι επιστήμονες-ιστορικοί σε περίπτωση που τα πράγματα γίνονταν αντίθετα.

1η αγωνιστική λοιπόν και ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τη Δυναμό Κιέβου κερδίζοντας την 1-0.Μετά το ματς ο διατητής της συνάντησης Λόπεθ Νιέτο καταγγέλει στην UEFΑ ότι ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιώργος Βαρδινογιάννης τον δωροδόκησε με γούνες και 300.000 δολάρια ο Παναθηναϊκός αποβάλλεται από τον όμιλο και τιμωρείται με 3ετή αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ενώ ο Βαρδινογιάννης και ένας ακόμα παράγοντας του Παναθηναϊκού(πχ. Μαυροκουκουλάκης) τιμωρούνται με ισόβιο αποκλεισμό.Η UEFA αποστέλλει επιστολή στην ουκρανική ομοσπονδία με την οποία την ενημερώνει λεπτομερώς για τη δωροδοκία όπου ο Βαρδινογιάννης με τον Μαυροκουκουλάκη και έναν μεγαλοπαράγοντα της ΕΠΟ(πχ. Τριβέλλας ή Πιλάβιος) αφού πήγαν τους διαιτητές σε επίδειξη με γούνες τους προσέφεραν χρήματα και γούνες.Ο Βαρδινογιάννης λέει ότι στήθηκε πλεκτάνη καθώς αυτός απλά προσφέρθηκε να αγοράσει τις γούνες για τους διατητές που τους άρεσαν και είχε σκοπό να τους ζητήσει τα λεφτά και πως όταν τους πήγε την απόδειξη αυτοί κατήγγειλαν δωροδοκία επειδή δεν είχαν λεφτά να τις πληρώσουν.Ο Παναθηναϊκός και οι παράγοντες του ασκούν έφεση για την επόμενη χρονιά με την ποινή του Παναθηναϊκού να μειώνεται και να συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης χρονιάς και την ποινή των Βαρδινογιάννη Μαυροκουκουλάκη να εξαφανίζεται.Επίσης ο Βαρδινογιάννης μετά έγινε υψηλό στέλεχος της ΕΠΟ και αργότερα μέλος της επιτροπής της FIFA.
Οι επιστήμονες-ιστορικοί θα έλεγαν ότι "στήθηκε πλεκτάνη εις βάρος του Παναθηναϊκού από τους παράγοντες της Δυναμό καθώς ο Βαρδινογιάννης απλά προσφέρθηκε να αγοράσει τις γούνες για τους διαιτητές και όταν της πήγε στους διαιτητές και ζήτησε τα λεφτά αυτοί τον κατηγόρησαν για δωροδοκία επειδή δεν ήξεραν ότι αυτές που παρήγγειλαν ήταν ακριβές και δεν είχαν λεφτά να τις πληρώσουν.Η UEFA αναγνωρίζοντας το λάθος της να τιμωρήσει τον Παναθηναϊκό του επιτρέπει να συμμετέχει στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν και έβαλε τον Βαρδινογιάννη σε υψηλή θέση στην ΕΠΟ ως κίνηση συγγνώμης."
Σε καμιά περίπτωση δεν θα έλεγαν"Α ρε βρωμεροί βάζελοι κάνατε την καραμπινάτη δωροδοκία με τις γούνες και μετά έλεγε ο Βαρδινογιάννης το λαμόγιο ότι τάχα τις παρήγγειλαν οι διαιτητές και αυτός προσφέρθηκε να τις πάει και τον κατήγγειλαν όταν είδαν την απόδειξη και δεν είχαν λεφτά να πληρώσουν.Και ήταν και μαζί του το λαμόγιο ο Πιλάβιος της ΕΠΟ και ο Μαυροκουκουλάκης.Και επειδή αυτοί είχαν διασυνδέσεις αθωώθηκε ο Μαυροκουκουλάκης και ο Βαρδινογιάννης που μετά έγινε υψηλό στέλεχος στην ΕΠΟ.Και την άλλη χρονιά έγιναν εκλογές στην UEFA που ψήφισαν εκπρόσωποι των ομοσπονδιών...Τυχαία όλα αυτά;;;"

ΥΓ 2:
 -Άσε ρε Γιώργο μπάνισα κάτι γούνες στην επίδειξη που με πήγατε χθες αλλά δεν προλαβαίνω να πάω να τις αγοράσω ρε γαμώτο.
-Μην ανυσηχείς ρε Λόπεθ θα πεταχτώ εγώ με τη νύφη μου την Μαριάννα να πάρει κάτι γούνες και θα πάρω και τις δικές σου.
-Να'σαι καλά ρε καπετάνιε θα στο χρωστάω.Φέρε τις γούνες στο δωμάτιο και σου δίνω εκεί τα λεφτά.
-(Χτύπος πόρτας)'Ελα Λόπεθ ο Γιώργος είμαι έφερα τις γούνες που μπάνισες.
-Δε ξες τι καλό μου έκανες ρε Γιώργο μισό λεπτό να φέρω το πορτοφόλι.
-Όριστε και η απόδειξη Λόπεθ.
-(Σιωπή)
-Τί έπαθες Λόπεθ;
-Γιώργο είναι πολύ ακριβές οι γούνες δεν έχω τόσα λεφτά.
-Πλάκα κάνεις ρε Λόπεθ ένα σκασμό λεφτά έδωσα από την τσέπη μου θα τα βάλω;
-Γιώργο δεν έχω τόσα λεφτά θα καταγγείλω ότι με δωροδόκησες.


ΥΓ 3:
Επιστολή εκτελεστικής επιτροπής UEFA προς Βαρδινογιάννη Γεώργιο.
Νιόν Ελβετίας

Αγαπητέ Γεώργιε,
  Αναγνωρίζοντας το λάθος μας να σε τιμωρήσουμε εσένα και την ομάδα σου θα σε παρακαλούσαμε να δεχτείς την ειλικρινή συγγνώμη μας.Γι'αυτό θα σε παρακαλούσαμε να δεχτείς ως δώρο μια θέση στην ΕΠΟ.Φυσικά αυτό δεν είναι δεσμευτικό ωστέ να ψηφίσεις τους δικούς μας στις φετινές εκλογές της UEFA που συμμετέχουν εκπρόσωποι των ομοσπονδιών.Οι εκλογές θα είναι καθαρές και αξιοκρατικές.Και πάλι συγγνώμη.
                                                               
                                                                                                Μετά τιμής,
                                                                                                Λέναρντ Γιόχανσον.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου