Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

H...δωροδοκία με το σημείωμα

Άλλο ένα παραμύθι των επιστημόνων-ιστορικών αφορά ένα δήθεν σκάνδαλο δωροδοκίας μετά από έλεγχο των χουντικών στα βιβλία του Παναθηναϊκού το 1967.Η απόδειξή τους είναι δύο αποκόμματα απο εφημερίδες της εποχής που λένε ότι μετά από έλεγχο των χουντικών στο λογιστήριο του Παναθηναϊκού βρέθηκε έλλειμμα περίπου 2 εκ. δραχμών που προήλθε από κάποιες οικονομικές ατασθαλίες από κάποιες αδικαιολόγητες δαπάνες για εκδρομές εκμετάλλευση κυλικείων και άλλα οικονομικά ζητήματα.Επίσης αναφέρουν ότι ο Ασλανίδης βρήκε στο λογιστήριο του Παναθηναϊκού ένα χαρτάκι που έγραφε κάποια ποσά για ομάδες και παίκτες και αυτό σύμφωνα με τους επιστήμονες-ιστορικούς,που σημειωτέον τότε έκαναν αντίσταση για να μην ξεχνιόμαστε,αποτελούσε σκάνδαλο δωροδοκίας.

Όποιος διάβασε τα δύο αυτά αποκόμματα αλλά και την ετυμηγορία των επιστημόνων-ιστορικών(και κατά περιπτώσεις δικαστικών)στα διάφορα blogs θα φαντάστηκε ότι αυτό το ακράδαντο στοιχείο δωροδοκιών θα ήταν πχ. κάποια απόδειξη καταβολής χρημάτων σε κάποιον διαιτητή η παίκτη πριν κάποιο παιχνίδι μας ή κάποιος λογαριασμός παίκτη ή διαιτητή στον οποίο παράγοντας του Παναθηναϊκού να είχε καταθέσει χρήματα πριν από έναν αγώνα μας.
Δυστυχώς για αυτούς όμως η περιβόητη απόδειξη δωροδοκίας βγήκε στο φως της δημοσιότητας παρόλο που αυτοί κάνουν σαν να μην υπάρχει και μόνο αποδεικτικό στοιχείο δεν είναι όπως θα δείτε.
Ιδού και το ακράδαντο στοιχείο δωροδοκίας.........
Τί βλέπουμε λοιπόν;;;;;Ένα χαρτάκι με ορνιθοσκαλίσματα που γράφει ονόματα ομάδων και διάφορα ποσά αλλά και δύο ονόματα ποδοσφαιριστών του Μπαλαρίνη και του Βαλλιάνου.Στο αγνώστου συγγραφέα σημείωμα δεν αναφέρετε κάποια ημερομηνία ούτε κάποιο άλλο στοιχείο.Αυτό που ψευδώς διαδίδουν οι επιστήμονες-ιστορικοί είναι ότι αυτά τα ποσά ήταν γραμμένα στα λογιστικά βιβλία του Παναθηναϊκού και αποτελούσε στοιχείο δωροδοκίας και όχι σε αυτό το χαρτάκι.
Ας ασχοληθούμε όμως εκτενέστερα με τους δύο ποδοσφαιριστές τα ονόματα των οποίων αναφέρονταν στο χαρτάκι.
Ο Μπαλαρίνης παίκτης του Αιγάλεω δήλωσε ότι έλαβε 5.000 δραχμές από τους παράγοντες του Παναθηναϊκού Ιθακησίου και Καλαμαρά όχι πριν από ματς με τον Παναθηναϊκό αλλά μετά από ματς της ομάδας του με τον Ολυμπιακό λόγω της καλής του απόδοσης και επειδή μάλιστα οι οπαδοί του Ολυμπιακού του είχαν σπάσει του αυτοκίνητο μετά το τέλος του παιχνιδιού.Επίσης δήλωσε ότι για το συγκεκριμένο ποσό έλαβε και απόδειξη........
Μάλιστα η ΕΠΟ έστειλε και επίσημη επιστολή(όχι χαρτάκι.....) λέγοντας ότι όντως ο Μπαλαρίνης είχε λάβει 5.000 δραχμές στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με το Αιγάλεω λόγω της καλής απόδοσής του.

Πάμε τώρα και στον άλλο αναφερόμενο ποδοσφαιριστή Βαλλιάνο.Αυτός ο έρμος λοιπόν απέστειλε εξώδικο για την ηθική αποκατάστασή του λέγοντας ότι ουδέποτε έλαβε χρήματα από τον Παναθηναϊκό για να έχει μειωμένη απόδοση και ζήτησε να μάθει πόσα χρήματα υποτίθεται ότι έλαβε και από ποιόν.....Αλλα δυστυχώς απάντηση δεν πήρε.....Τί να του έλεγαν δηλαδή;;;;Δεν φαινόταν καθαρά στο χαρτάκι το ποσό και δεν ξέρουμε ποιος σου τα έδωσε;;;;;;;........


Αυτό ήταν το περιβόητο σκάνδαλο δωροδοκιών με το χαρτάκι που ανακάλυψε ο.....ντεντέκτιβ Ασλανίδης ενώ οι λογιστές έκαναν έλεγχο στα βιβλία μας.Θα παρακαλούσαμε τους επιστήμονες-ιστορικούς που είναι εξειδικευμένοι στα νομικά και στα οικονομικά θέματα να μας αναλύσουν περαιτέρω τα ακράδαντα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους για την συγκεκριμένη υπόθεση......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου